REGLAMENT


1. Organització

El club Joventut atlètica d'Arbeca juntament amb el Consell Esportiu de les Garrigues, CEIP Albirka i la seva AMPA i la regidoria d’esports de l’Ajuntament d'Arbeca organitzen el XLV Cros Intercomarcal d'Arbeca Memorial Ramon Bellmunt, prova de la fase comarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 21-22, el qual tindrà lloc el diumenge 30 de gener de 2022.2. Participants

Podran participar tots els atletes que hagin realitzat les inscripcions pertinents i gaudeixin de la corresponent assegurança i/o llicència esportiva tramitada pel corresponent Consell Esportiu.


RECORDEU que és obligatori PER A TOTES LES CATEGORIES posseir l'assegurança escolar / llicència esportiva dels Consells esportius; CAP ALTRA ASSEGURANÇA SERÀ VÀLIDA.
Si no la teniu vigent, us HEU D'ADREÇAR AL CONSELL ESPORTIU DE LA VOSTRA COMARCA o amb el consell esportiu organitzador del cros pertinent i tramitar-la.


3. Inscripcions

Les inscripcions a qualsevol de les categories són gratuïtes.

Data límit d’inscripció el dimecres dia 26 de gener de 2022.

Cal enviar-les al consell esportiu  de les Garrigues (esports4@garrigues.cat).
 
Al mateix dia només s'acceptaran inscripcions per a la cursa oberta fins les 11h i s'haurà de pagar 2€ per l'assegurança puntual.4. Categories i Classificacions
 


S’establirà una classificació general de cada categoria.
La prova és puntuable per al circuit escolar de cros.5. Premis

Als tres primers atletes de cada categoria hi haurà un trofeu i als llocs 4rt, 5è, 6è hi haurà una medalla. 


En les categories de  P3, P4 i P5 (Pollets) hi haurà una medalla per cada atleta.6. Escalfament

Hi haurà una zona d’escalfament prop de la sortida i per tant, queda totalment prohibit escalfar dins el circuit una vegada hagin començat les curses.7. Anul·lació de la prova

El cros només es podrà anul·lar en cas que, per qualsevol situació imprevista, així ho determini l’organització.8. Responsabilitats

L’organització, no es farà responsable dels perjudicis físics, morals o materials que puguin sofrir els participants i/o els espectadors durant la jornada atlètica.

9. Assegurances

És obligatori que tots els participants tramitin l’assegurança dels JEEC amb el Consell Esportiu de la seva comarca.10. Acceptació

Tot allò que no s’hagi previst en el present reglament, serà resolt per l’organització, d’acord amb les seves pròpies mesures internes. La inscripció, en aquest cas, implica la total acceptació d’aquest reglament.


11. Dret d'imatge i fotografies
 
Al inscriure's, el participant autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres mitjans de comunicació relacionats, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú per tal de promocionar i donar a conèixer les activitats. 


12. Reclamacions

Qualsevol impugnació sobre la classificació, categories, etc., serà únicament competència de l'Organització.
Les reclamacions seran cursades per escrit una vegada acabada la prova i seran ateses el dia posterior a la cursa. 

Per fer qualsevol reclamació s'haurà d'abonar una quantitat de 30€, en concepte de dipòsit, que serà retornada si la reclamació es acceptada.
La decisió presa per l'organització serà inapel·lable
.


13. Normativa covid
 
S'haurà de complir la normativa que estigui vigent en el moment.
És obligatori l'ús de la mascareta. Els i les atletes s'hauran de presentar a la línia de sortida amb la mascareta posada. El jutge de sortida dirà quan es pot treure. En arribar a meta, se l'hauran de tornar a posar el més ràpid possible.  
 
14. Informació:
 
Per a més informació podeu trucar al telèfon: Consell Esportiu de les Garrigues de dll a dv de 9 a 15 hores (973142658).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada